Досегът до изящни оригинални парфюми безспорно е мечта за всяка дама. Прекрасните акорди и вълнуващите ароматни бленди категорично възвисяват притежаването на дадено благоухание до статут на притежаване на скъпоценност. Сред клиентите определено дамите са тези, които са склонни да обръщат повече внимание на есенциите, които притежават и носят. Затова и избрахме за фокус на днешната статия едноименното ароматно изкушение от Jimmy Choo – дамският парфюм, който гарантирано няма да остави никоя дама безразлична.

Заповядайте с нас на едно ароматно приключение в света на изящната парфюмерия. За мнозина от вас марката Jimmy Choo може да е позната и известна предимно със стилните си и будещи възхищение дизайни на дамски обувки. Модният поглед и творческото вдъхновение струят от всеки продукт, излязъл изпод името на марката – изключение, разбира се, не правят и ароматните изкушения.

Дамският едноименен парфюм на Jimmy Choo предизвика същински фурор още с излизането си

Ако на някои аромати са им необходими месеци или дори години, за да успеят да се наложат на парфюмерийния пазар, то не бихме казали, че Jimmy Choo е един от тях. Дамското ухание носи името на своя създател, с което категорично се подчертава автентичността и разпознаваемостта на парфюма. Дизайнерите решават, че не им е необходимо конкретно име, с което да представят есенцията пред широката аудитория – името на марката само по себе си говори достатъчно!

Ако трябва да определим как е най-подходящо да се носи това ухание, бихме отговорили кратко и ясно: със стил и самочувствие. Парфюмната бленда е изискана, подчертаваща женските нежност, красота и изящество. Определено уханието би стояло прекрасно както за през деня, така и за вечерни поводи. Само след първите няколкко впръсквания бързо ще се убедите, че парфюмът на Jimmy Choo има потенциал бързо да се превърне в запазена марка на дамата, която го носи. Не бихме могли да се сетим за друго изискване, което да отправим към даден парфюмериен бранд – разпознаваемостта е едно от най-ценените и търсени качества в света на красотата и естетиката.

Сред акордите на това благоуханно бижу се натъкваме на мандарина, круша, зелени акорди, орхидея, карамел и пачули. Чувственият танц между цветята и ориенталските нотки му отреждат мястото сред вълнуващите и притегателни аромати. Подходящ е за носене през всяко време от годината, но считаме, че, като че ли, топлите сезони най-добре успяват да уловят чувствения му и страстен характер.