Е, това зависи от вида маратонки, които търсите. Модерният дизайн на оригинални мъжки маратонки е много важен за всеки мъж, който обича да носи предимно спортни обувки.

Обширната галактика от маратонки става все по-голяма. Днес тя обхваща всичко от велурени дизайнерски високи кецове до супер леки и удобни платненки , заедно с необходимите обувки за тренировки, маратонки и баскетболни обувки.

По-долу ще намерите кратък очерк на всеки един стил мъжки маратонки, който си струва отделеното време в момента. Всичко това е извадено от дигиталните страници на нашето обширно онлайн пространство за маратонки. Защото независимо какво казват критиците (или, ъ-ъ, прогнозиращите тенденции), най-добрите маратонки за мъже си остават едни от най-добрите мъжки обувки, точка.

Бели мъжки маратонки

Белите мъжки  маратонки са в основата на хранителната пирамида за мъжко облекло . Чифт обувки, към които вероятно ще посегнете повече от всеки друг в гардероба си. Което обяснява защо има умопомрачително количество от тях, от класически за всички времена до гъвкави стилове. През годините проучихме стотици опции, като изпробвахме най-добрите модели. Ю

Черни мъжки маратонки

Черните мъжки маратонки са убедителен аргумент и се вписват идеално във всеки спортен вънчен вид. Оказва се, че черните маратонки са перфектната алтернатива с ниска поддръжка за всякакви маршрути и климат. Лесни за поддръжка и подходящи за ежедневно носене. Черните маратонки могат да бъдат съчетани дори с панталон и риза. Задължително трябва да имате чифт оригинални черни маратонки в гардероба си.

Мъжки маратонки за ходене

Ходенето и движеието са здраве – наистина е добре за вас — но маратонките за ходене не винаги са това, което очаквате.  Предвид експлозията и интереса към мъжки маратонки за ходене през последната година, те привлекоха вниманието на своите почиталите. Маратонките за ходене все още са снабдени с устойчиви и удобни подметки, дишаща горна част и жизненоважна опора за свода, от която се нуждаете за дълъг ден на крака, но вече имат и стил.

Маратонки за бягане

Ако обмисляте активно бягане, инвестирането в надежден чифт маратонки е задължително. Правилният чифт трябва да предлага омекотяване, издръжливост и възвръщаемост на енергията – с други думи, възможността да се почувствате презареден. Независимо дали сте любител ентусиаст, който търси нов ежедневен спорт или хардкор полумаратонец на пазара за мъжки маратонки ще откриете точния модел. От готови за пътека маратонки до ежедневни спортни обувки, които можете да носите, за да бягате из квартала.

Мъжки маратонки Nike

Набирането на най-добрите мъжки маратонки  Nike си струва труда. Днес Swoosh продава почти всичко, танденциално свързано със спортния живот, но маратонките остават бижуто на бизнеса. Най-добрите мъжки маратонки Nike доказват защо марката все още е с мили — и много, много долари — пред конкуренцията.

Маратонки Adidas за мъже

Adidas остава надежден източник за класически мъжки маратонки, вечни бестселъри, които все още вдъхновяват безброй имитации днес. Съвсем наскоро германският гигант за спортно облекло стъпи на газта, пускайки хитови колаборации с дизайнерски марки като Prada, култови лейбъли като Wales Bonner и световно обожавани мегазвезди като Bad Bunny. Всичко това означава, че няма по-добро време за преглед на списъка с мъжки маратонки Adidas от сега.