Installation locked interior door knobs, close-up wood worker hands install lock.

Ремонт на повредена ключалка

Точно като ключовете, ключалките могат да се износят и да не работят правилно. Или някой може да ги повреди, докато се опитва да получи достъп до вашия дом или бизнес помещения. Ако това се случи, опитът за отваряне на ключалката ще отнеме повече време и усилия. И в някои случаи може да не успее да се отключи напълно, оставяйки ви заключени от собствената си къща, кола или бизнес. Ключар може да помогне за ремонт или замяна на повредени ключалки.

Инсталиране на достъп с един ключ

Някои домове или бизнеси имат различни ключове за входната врата, задната врата и други врати за достъп. Както вероятно знаете, това може да бъде доста разочароващо, тъй като трябва да носите различните ключове и да помните кои да използвате за достъп до различни врати. Добрата новина е, че можете да избегнете всички тези неудобства, като накарате ключар да инсталира достъп с един ключ във вашия дом.

Случайно се заключите

Една от най-честите причини, поради които се нуждаете от авариен ключар, е, когато се заключите в дома си. Без да носите ключовете си, вратата се затваря зад вас и се заключва ключалката. Или детето ви може да заключи вратата, когато излезете навън, и може да не успее да я отвори. След като сте заключени в дома си, може да нямате друга възможност, освен да се обадите на ключар.

Допълнитеслно подсигуряване на дома

През последните няколко години светът преживя много технологични постижения и домашната сигурност не беше изоставена. В момента имате много опции, когато става въпрос за механизъм за влизане във вашия дом. Вместо да използвате традиционни ключалки, вече можете да изберете влизане без ключ, което ще направи вашите помещения още по-сигурни. С влизането без ключ е почти невъзможно някой да получи достъп до дома ви, независимо дали семейството ви е наоколо или не.

Ако смятате, че е време да надстроите сигурността на дома си, тогава вашият ключар може да ви помогне да проучите наличните опции и след това да изберете система, която отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Блокиране на ключалка – забравени коомбинации

Електронните системи за достъп елиминират нуждата от физически ключ, но са склонни да забравят хората. Кодови комбинации и пароли са лесни за забравяне. Всъщност е много вероятно забравянето на кодова комбинация или парола да ви се е случило в някакъв момент от живота ви. Освен това повечето хора избягват да записват пароли или комбинации поради проблеми със сигурността.

Ако случайно забравите парола или комбинация от код за сейф или врата, не се паникьосвайте. Местен ключар може да нулира и прекодира електронната ви клавиатура.