Обувките са изключително важна част от опаковането на багажа за лятната ваканция. Може да направите много грешки като избирате обувки, които не сте носили отдавна или такива, които няма да са подходящи за по-дълго ходене.

Когато става въпрос за ваканционно опаковане, има някои основни правила, които всички знаем да спазваме. Памучни рокли, кафтани, дънкови къси панталони и няколко добри опции за бански костюми. Слънчеви очила и SPF? Всеки път в чантата. Но когато става въпрос за обувки, може да направим някои грешки.

Ако сте правили подобни лоши избори, значи сте на правилното място. В следващите редове ще ви споделим повече за обувките, които смятаме, че трябва да имате във вашия куфар.

Джапанки

Джапанките все още са на мода това лято и ще ви служат добре на всякакъв вид почивка – активна или блажено мързелива. Изберете от наличните модели и се облечете за разглеждане на забележителности, или за правене на упражнения на плажа. Чудесно може да ги съчетаете с риза и сини панталони или къси дънки. Не забравяйте да добавите шапка и очила.

Плоският сандал

Плоските сандали са наистина задължителни за опаковане за перфектното пътуване.  Идеалният партньор за всяка комбинация от бикини и кафтан, плоският сандал ще бъде полезен, когато се движите по неравни плажове или се разхождате из местните улици. Изберете класически стил, който ще върви с всичко, от любимите ви цветни рокли, до страхотните комбинации с панталони.

Сандали на висок ток

Сандалът с връзки с висок ток е добър избор от плажа до бара. Наистина удобен, но и достатъчно стилен, за да го носите на изискано място, да го поставите с навити дънки или изрязани панталони с широки крачоли и плетена горна част. Не забравяйте да поставите козметика с фактор върху ходилата си, за да не останат следи от обувките по тях.

Официални обувки с ток за парти
Ако сте на празник с момичетата или просто искате да се почувствате малко по-изискано за вечеря на вашата почивка, винаги е добра идея да имате готов за спешни случаи чифт парти обувки.

Когато ви предстои дълга нощ на танци, избягвайте крайно високите обувки и изберете по-нисък, по-практичен ток, с който ще ви е удобно до изгрев. Не се колебайте да сложите чифт, който е в ярък цвят, а нагоре заложете на по-семпла визия. Имайте предвид, че ако вашето парти е на плажа спокойно може да се събуете и да продължите вечерта боси.

Опаковането на перфектните обувки за почивка са напълно задължителни, за да може да си изкарате страхотно във всяка една ситуация. Вечер с приятели, обикаляне по малките улици или просто обяд на плажа с коктейли може да са само част от причините да се притеснявате за чифтовете, които избирате.

Следвайте съветите ни от днешната статия и винаги имайте предвид да сложите маратонки, с които да се движите удобно, дори в някои по-студени вечери. Сандали с ток и без са основни за лятото и е добре да вземете онези, които са ви най-удобни или да купите нови за ваканцията. Обувките на висок ток носете за по-официалните вечери или тогава, когато приятелите ви искат да прекарате време с тях.