Типичният smart casual не е нищо повече от небрежна елегантност, съчетана с класически и оригинални акценти. Този тип бизнес дрескод набира все по-голяма популярност поради своята универсалност и лекота. Ако търсите идеални решения, които ще ви позволят да създавате интересни и модерни стилизации? По-долу са някои хитови вдъхновения. Вижте какви видове рокли е най-добре да изберете, за да създадете класически елегантен ежедневен стил.

Smart casual става все по-популярен

Много жени, които работят в офиса, се грижат за характера на дрехите си и избора на правилния стил. По бизнес причини това е много важен аспект, който ви позволява да поддържате самочувствието и правилното възприемане на човека. Затова все повече жени решават да изберат модерен и оригинален дрескод, който е smart casual. Той съчетава класа и непринудена елегантност. Този тип стайлинг е перфектен особено за жени, които ценят големия комфорт и бизнес излъчването.

Рокли в стил smart casual – за всеки ден и не само

Буквалният превод на името smart casual не е нищо повече от елегантен ежедневен стил, който ще работи идеално както на работното място, така и на по-малко официални, но все пак изискващи малко елегантност бизнес срещи. Най-популярната и най-често избирана форма на стайлинг на този герой са роклите със семпла кройка, достигащи до коленете, покриващи деколтето, раменете и без излишни декорации. Пример могат да бъдат и познатите от години малки черни или леко вталени туники. Благодарение на популярността си, стилът smart casual все по-често е избраният тип стайлинг както за работа в офиса, офиса, така и по време на семейни тържества и дори вечерни излизания. Неговата класа и елегантност, съчетани със свобода, гарантират комфорт и оригинална визия. Не забравяйте обаче, че най-важните правила на този дрескод са преди всичко избягването на открити части на тялото, декорации под формата на блясък, пайети или дантелени вложки.

Класически, винаги модерен избор

Първата доказана стилизация ще бъде семпла и класическа рокля тип молив под коляното в бежово, черно, бяло или нюанси на тъмносиньо. Този тип рокли трябва да са леко вталени, но без стегнати елементи, които могат да ограничат движенията и да бъдат неудобни. Перфектно допълнение към тази визия ще бъде и леко сако, което ще придаде класа и елегантност на стайлинга. Що се отнася до обувките, най-добрият избор ще бъдат семпли обувки на щифт или класически игли в приглушен цвят. Друг важен, елегантен аксесоар също е чанта с твърда форма под формата на месинджър чанта.

Оригинална елегантна ежедневна рокля

Друго оригинално решение в интелигентния ежедневен стил е класическа рокля на каре или пръстен. Този тип стайлинг в комбинация с подходящите аксесоари може да създаде професионална и лека визия, идеална за ежедневна работа в офиса и по време на бизнес срещи. Много интересно решение са моделите с 3/4 ръкав, които имат леки V-образни изрезки, без да разкриват деколтето. Към такава рокля сполучливо можете да подберете както елегантни обувки на висок ток, туфли, така и кожени мокасини. Черно куфарче или средно голяма едноцветна чанта тип клъч също ще ви помогнат да подчертаете целия стайлинг.

Бизнес стилът може да бъде удобен!

Идеалният индикатор за лек и елегантен smart casual също са популярни рокли с ризи. Този тип рокли съчетават модерен стил и удобство, което е изключително важно особено на работа. Кройката на ризата е създадена на базата на класическа риза, благодарение на което нейната форма позволява нежно подчертаване на женствените форми, като същевременно запазва стил и елегантност. Перфектното допълнение към този тип рокля може да бъде както висок, така и среден ток.

Радвайте се със стайлинг всеки ден!

Най-важната детерминанта на smart casual стила е комфортът, съчетан с ежедневна елегантност и класа. Ако търсите оригинални модели рокли в приглушени цветове бежово, пудрово розово, черно и бяло, посетете нашия онлайн магазин! Предлагаме богат избор от красиви и женствени модели, които ще работят перфектно независимо от повода.

Създайте красив, професионален стайлинг!