Въпреки че пандемията е направила свои корекции в начина, по който хората предпочитат да прекарват свободното си време, никой не е отменил лятото и ваканцията. И така, време е да помислите с какъв бански ще покорите плажа. В тази статия ще ви разкажем кои са най-модерните бански костюми през 2021 г. Обърнете внимание, че провокативният животински принт, сдържаните и очарователни черни бикини, цели бански и половинки все още са на мода. Така че, ако сте купили бански като този през миналия сезон, имаме добри новини за вас: той все още е много уместен. В същото време новата колекция бански за 2021 г. ще ви зарадва с весели нюанси, разнообразие от модели и необикновена дързост на редица модели.

Монокини

Много красиви бански костюми 2021 – монокини. Популярността им отново се увеличава, а разнообразието от модели буквално вълнува. Можете да изберете монокини в весел жълт, нежно розов, стилен черен, срамежлив или по-секси варианти. Между другото, интересен декоративен елемент, който ви позволява да придадете на монокини още повече оригиналност, са О-пръстените в деколтето. Те са в състояние да подчертаят естествената красота на гърдите ви и да ви направят истинска кралица на плажа!

Мода за бански костюми 2021: Този фатален животински принт

Изглежда, че животното по бански се преструва, че преминава в категорията на вечните класики, като полка или райета. И ние обичаме тази тенденция, защото банският костюм с животни е най-добрият вариант за стилна и дръзка визия на плажа. Освен щампи, имитиращи цвета на семейството на котките, на мода са зебрата и влечугите. Изберете нахален бикини или дискретен бански от едно парче и двамата изглеждат невероятно!

Черни бикини

Истинска класика, която винаги изглежда като печеливша. Ако сте любител на ефектни и лаконични решения – изберете черното си бикини и бъдете неотразими!

Летни 21 бански костюми модерни: о-пръстени / декоративни пръстени
За бельото O-пръстените съществуват от 20-те години на миналия век и са проектирани да осигуряват комфорт и лекота. Днес те се използват в бански костюми за същата цел. А също и малки метални пръстени – стилен акцент, който привлича вниманието и подчертава красотата както на извитите, така и на изящните форми.

Каишки на плажа!? Защо не?

Когато се търсят най-модерните бански костюми от 2021 г., тенденциите сочат към модели презрамки. Коланът е стилен аксесоар, но на пръв поглед е напълно не на място на плажа. Но от друга страна, никой не е измислил по-добър начин да подчертае тънка талия! Тази година дизайнерите добавят презрамки към еднокомпонентните бански костюми и бикини. И изглежда свежо и интересно.

Цял бански

Тази модерна комбинация дойде от лятото на 2020 г. и с право може да се нарече най-романтичният модел. В същото време целите бански могат да бъдат много различни: обемни или много малки. Между другото, те перфектно скриват несъвършенствата на фигурата и помагат да се създаде много нежен и женствен образ.