Капиталов или козметичен, луксозен или бюджетен – в нашата компания можете да поръчате всеки вид ремонт на четиристаен апартамент. В нашата работа използваме съвременни, доказани материали и оборудване. Официално предоставяме гаранции за качество – посочваме в договора.

Тъй като няма две еднакви снежинки, няма абсолютно идентични интериори. Ремонтът на 4-стаен апартамент от „АкваЕМ“ винаги е индивидуален процес, като се вземат предвид желанията и начина на живот на клиента. Обмисляме не само естетиката на пространството, но и удобството на жилищното пространство за всеки член на семейството.

Специалистите на компанията са готови да започнат разработването на дизайнерски проект в желания стил. Ние ще съживим модерно таванско помещение, стилен Прованс, вечна класика, високофункционален хай-тек или друг интериорен стил по ваш избор.

Ако се предполага преустройство, ние правим всички промени, без да нарушаваме строителните норми, без да намаляваме надеждността на носещите конструкции. Обадете ни се, за да обсъдим подробностите за бъдещи ремонти.

Ремонт на четиристаен апартамент с реконструкция

 • от 4 стаи до 5 стаи;
 • от 4-стаен до 3-стаен;
 • комбиниране на кухнята с хола;
 • разделяне на голям коридор на входна зона и антре;
 • зониране на хола в трапезария и зона за отдих;
 • комбинация от баня и тоалетна;
 • подреждане на втора баня;
 • създаване на нови и прехвърляне на съществуващи отвори на врати;
 • разделяне на два апартамента.

Ремонт на 4-стаен апартамент без саниране

 • събаряне, проектиране и монтаж на комунални услуги;
 • монтаж на дялове;
 • демонтаж и монтаж на прозорци, врати;
 • шпакловка, боя;
 • замазка и довършване на пода;
 • монтаж на системи за подово отопление – водно, електрическо;
 • работа с тавана;
 • нанасяне на топ лакове: плочки, тапети, боя, декоративна мазилка и др.

Елитен ремонт в четиристаен апартамент

Премиум ремонтът ще ви позволи да „стегнете“ максимално нивото на комфорт в дома си, да модифицирате типичното оформление или да добавите индивидуални щрихи към него. Разработването на проект и надзорът на терен са задължителни компоненти на подобни промени.

Елитният ремонт включва използването на скъпи, понякога уникални материали, които се различават от обичайните не само по цена, но и по специфики. Не всеки частен майстор ще може да се справи компетентно с тях! Ако имате нужда от достоен резултат, обадете се на АкваЕМ. Екипът ни се състои от професионалисти от различни специализации. Ще намерим подход към всяка нестандартна задача.

Икономичен ремонт на 4-стаен апартамент

Бюджетният ремонт не винаги е направен сам. Свържете се с „АкваЕМ“, ако очаквате разумна цена на работа. Ще изберем достъпни технически решения и материали, като същевременно ще бъдат с високо качество, естетически, издръжливи. Допълнителен бонус за нашите клиенти – предоставяме отстъпки за довършителни и строителни материали.

С нас спестявате не само пари, но и запазвате спокойствието си. Извършваме работата според договора и сметката, предоставяме гаранции – няма да се налага да я преработваме! Ремонтът няма да се забави, а обектът ще бъде готов навреме, което означава, че можете бързо да започнете да използвате жилището по предназначение.

Нашата специализация и подход към работата

Ремонт на четиристайни апартаменти в София и Софийска област е дейност, с която нашата компания се занимава от много години. Ние сме запознати с особеностите на оформлението и качеството на жилищата в къщи от различни години на строителство, така че винаги ще препоръчваме най-добрите технически и планови решения за обновяване на вашето съоръжение. Дизайнерският проект ще ви позволи да разберете ясно какъв резултат ще получите в крайна сметка.

Надеждността и прозрачността на сътрудничеството е нашата стратегия. Ние предоставяме услуги въз основа на договор. Към договора ще бъде приложен разчетен лист с подробности за материалите и цените. Нямаме право да правим промени в прогнозата без вашето съгласие.

Спазваме сроковете! Този факт не само ще ви спести от ненужни очаквания, но и ще ви помогне да планирате правилно финансовите си разходи. Ние предоставяме възможност за плащане на работа на части, на етапи. Датите на плащанията ще се съгласим индивидуално.

Ремонт на четиристаен апартамент „до ключ“

АкваЕМ е екип от тясно специализирани майстори: всеки отговаря за определен обхват на работа. Под егидата на строги бригадири за Вас работят майстори на плочки, паркети, електротехници, водопроводчици, монтажници, мазачи и други професионалисти.

Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от основен ремонт на четиристаен апартамент до ключ. В този случай можем да извършим реконструкция и да договорим промени в съответните организации, да инсталираме електрическо окабеляване, да инсталираме ново водопроводно оборудване, да разрушим и изградим прегради! Ще вземем предвид всички желания в рамките на здравия разум.

Занимаваме се и с козметично довършване на апартаменти. Предаваме такива обекти в най-кратки срокове, защото говорим основно за подмяна и обновяване на довършителните покрития в стаите. Във всеки случай, ние гарантираме естетика и надеждност на резултата с години.