DCIM100GOPROGOPR0804.JPG

Представете си идеален апартамент, където всеки ъгъл диша w хармония и красота, където всеки елемент от интериора взаимодейства с друг, създавайки уникална атмосфера на комфорт и уют. Човек със сигурност става по-щастлив, събуждайки се всяка сутрин в този прекрасен свят, заобиколен от красиви неща и висококачествени покрития.

Ако искате да създадете красив и удобен интериор за себе си и вашето семейство, свържете се с „Ем Строй Ремонти”. Готови сме да ви предложим цялостни довършителни услуги на апартаменти до ключ на най-високо ниво, за да сбъднете мечтите си и да създадете дома, за който сте мечтали.

Какво е довършителен ремонт на апартамент до ключ

Довършването на апартаменти до ключ е изкуството да създадете уникална атмосфера на комфорт и лукс във вашия дом. И формулировката „до ключ“ ясно показва, че това е сложен процес, който включва всички етапи на ремонт – от разработването на дизайнерски проект до окончателното завършване на стени и тавани. Екип от професионалисти на „Ем Строй Ремонти” е готов да ви предложи всички необходими услуги и цялостни ремонти на апартаменти до ключ на най-високо ниво.

Ние знаем как да превърнем вашия апартамент в уникално пространство, което отговаря на всички ваши нужди и желания. За целта в екипа ни работят професионалисти с опит и тясно специализирани професионалисти. Например, дизайнерския проект се разработва не от един интериорен дизайнер, назначен за даден обект, а от няколко специалисти.  Дизайнерът се занимава с избор на елементи по стил, нюанс, форма, текстура, намира ги и ги посочва в документите, до артикула на производителя. А проектанта изготвя работни проекти (чертежи) за строители и работници. Клиентът, ако желае, участва в процеса или координира завършените етапи на работа.

Що се отнася до самия ремонт, той също се извършва от висококвалифицирани специалисти. Тоест, демонтажникът извършва демонтаж на конструкции, бояджията боядисва стените, а фаянсаджията полага плочките в банята. Тук можете да се запознаете задочно с нашия екип  и ние продължаваме да говорим за  довършителни ремонти на апартаменти до ключ в София.

Довършителни ремонти до ключ: ползи за вас

Изброяваме характерните черти, които има комплексната декорация на апартаменти. Но веднага искаме да отбележим, че говорим за това как „Ем Строй Ремонти” подхожда към работата. При избора на изпълнител се уверете, че той разбира какво прави и гарантира безупречен резултат от извършената работа.

Индивидуален дизайнерски проект

Всеки клиент получава уникален дизайнерски проект, който отговаря на неговите нужди и желания, отговаря напълно на стила и вкуса на собствениците на имота. Но основната характеристика е другаде. Нашите дизайнерски проекти не се създават по шаблони, те се разработват от нулата за конкретен човек или семейство.

Съответно разпределението ще бъде такова, че да се чувствате комфортно във всяка функционална зона, независимо дали става въпрос за офис, спалня или всекидневна. Броят на контактите ще бъде такъв, че вашите електрически уреди никога няма да бъдат включени с помощта на удължители. За всяко нещо има място в къщата. Красивите повърхности не трябва да бъдат претрупани, какъвто е случаят с модерните, но напълно зле замислени дизайни.

Комплексен подход

Ние се грижим за всички етапи от процеса на завършване на апартамента до ключ, от разработването на дизайнерски проект до инсталирането на мебели и аксесоари, което ни позволява да създаваме къщи, които са напълно готови за живеене. Всичко, което трябва да направите, е да натоварите нещата си и да се насладите на живота в интериор, който отговаря на вашите очаквания и нужди.

При извършване на работата ние изцяло организираме и координираме процесите. Нашите клиенти не трябва да бъдат майстори в собствения си обект, както често се случва. Приемате готовата работа на етапи и я заплащате също на етапи. Няма авансово заплащане за работа!

Висококачествени материали

Използваме само висококачествени материали и компоненти, за да гарантираме издръжливостта и надеждността на декорацията на вашия апартамент. Освен това, цената на материалите, дори и най-ексклузивните, ние ви гарантираме минимум. 

Спестяване на време и пари

Нашият екип от професионалисти предоставя довършителни услуги на апартаменти до ключ, което позволява на клиентите да спестят време и пари, без да се притесняват за намирането и координирането на различни специалисти. Освен това, дори на етапа на разработване на дизайнерски проект, ще знаете колко струва ремонтът на апартамент. 

Осигуряване на качеството

Предоставяме гаранция за цялата извършена работа за период до 5 години, което още веднъж потвърждава качеството и надеждността на нашата работа.

Изключителен стил

Създаваме уникален стил, отразяващ индивидуалността на всеки клиент, използвайки съвременните тенденции в интериорния дизайн и висококачествени материали. Моля, имайте предвид, че „Ем Строй Ремонти” не преследва тенденции, това е много неблагодарна задача. В края на краищата, това, което днес е на върха на популярността, утре може да се превърне в анти-тенденция.

Друго нещо е, когато създавате свой собствен стил, като вземете класиката като основа и добавите необходимите елементи от други стилове към нея. Този интериор никога няма да излезе от мода. В резултат на това няма да се налага да ремонтирате апартамента отново след 3-5 години.

Удобство и комфорт

Съобразяваме се с всички нужди на клиентите, за да създадем уютно и комфортно пространство, където всеки елемент от интериора си взаимодейства с друг, създавайки уникална атмосфера. На първо място, дизайнерът мисли за функционалността на интериора и едва след това създава красива опаковка. Не е за нищо, че първият етап в дизайнерския проект е разработването на планови решения и едва след това – стилистични решения.

Професионален екип

Нашият екип се състои от опитни и висококвалифицирани, опитни и страстни професионалисти. Ние непрекъснато подобряваме уменията на нашите служители и създаваме комфортни условия на работа за тях, така че да го правят с любов и да влагат частица от душата си във всеки проект.

Свързвайки се с нас, можете да сте сигурни, че вашият апартамент ще бъде завършен с най-голямо внимание към детайла, превръщайки го в идеалното място за живеене.

Какво е уникалното в завършването на апартаменти до ключ от „Ем Строй Ремонти”

  • Опит, извършваме ремонт на апартаменти по дизайнерски проект от 2010 г. Основната дейност е елитно довършване в нови сгради и апартаменти от стария фонд на София.
  • Най-високо качество на материалите, използвани за декорация, сътрудничество с чуждестранни фабрики и дизайнери. Включително имаме възможност да изработим мебели индивидуално за вас.
  • Качеството на извършената работа в „Ем Строй Ремонти” е безупречно. Това включва идеално подравнени стени, дори 90-градусови ъгли, дори фугиране на плочки.
  • Индивидуалният подход към всеки клиент е гарантиран. За да развием проекта, ние играем сценарии от живота във всяка стая. Това ни позволява да направим интериора точно такъв, какъвто винаги сте искали да го видите.
  • Гарантиране на качеството, без авансово плащане за работа, целево изразходване на средства според оценката и разходите за ремонт на апартамента, фиксирани в Споразумението.

Научете повече за условията на сътрудничество,  като се свържете с нас .

Какво е включено в цената на довършването на апартаменти до ключ

Завършването на апартамент до ключ е сложен и многостранен процес, който може да изисква значителни финансови разходи. Цената на довършителните работи зависи от много фактори. Освен това всеки от тях играе роля при формирането на крайната сума.

Един от основните фактори е площта на апартамента. Колкото по-голяма е площта на апартамента, толкова по-висока е цената за работата. Това е така, защото по-голямата площ изисква повече материали. И съответно са необходими повече време и усилия, за да се свърши работата.

Друг важен фактор е повишената сложност на работата. Колкото по-сложен е проектът за довършителни работи, толкова по-висока е цената на работата. Сложността може да бъде свързана с използването на нетрадиционни материали, прилагането на нестандартни решения. Специалистите на „Ем Строй Ремонти”  са трудни да не се уплашат, а да бъдат вдъхновени.

Изборът на материали също може да повлияе на цената на довършителните работи. Висококачествените и скъпи материали, като естествен камък или естествени мозаечни плочки, да речем, от кокосови черупки, увеличават цената на работата.

В допълнение, цената на довършителните работи може да варира в зависимост от много други фактори. Например от такива като степента на износване на помещенията, необходимостта от подмяна на комуникациите и голямо количество демонтажни работи.

За да се определи точно цената на довършването на апартамент до ключ, е необходимо да се вземат предвид всички фактори. И след това съставете подробна оценка въз основа на довършителния проект. Оценката се съгласува с клиента. Цената на ремонта в „Ем Строй Ремонти”  не се променя в процеса. Ние го коригираме в Споразумението и ви докладваме за целевото използване на средствата.

 Заключение

Както можете да видите, завършването на апартамент до ключ е процес, който изисква професионализъм, опит и индивидуален подход към всеки клиент. Надяваме се, че нашата информация ви е помогнала да добиете по-добра представа за това как се завършва апартамент до ключ и какви ползи може да донесе.

Компанията ни ви предлага пълна гама от довършителни услуги на апартаменти до ключ, като се вземат предвид вашите желания и бюджет. Свързвайки се с нас, можете да сте сигурни, че вашият апартамент ще бъде идеалното място за живеене, отразяващо вашия вкус и стил.

За да получите отговори на вашите въпроси и да изчислите цената на довършителните работи до ключ, обадете се на тел. 0896221099